Aagaard Lund ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Har du, som privatperson eller erhvervsdrivende, fået et svar fra SKAT som virker forkert, og har du eller din virksomhed brug for hjælp og vejledning til at gennemskue sagen og klage over eventuelle fejlvurderinger? Vores firma, Aagaard Lund, er en certificeret virksomhed, der er ekspert i vejledning til både virksomheder og private i anliggender, der har med skat at gøre.

Vores virksomheds speciale er at hjælpe private skatteydere med at vinde deres sag gennem det administrative klagesystem. Du bør altid alliere dig med certificerede rådgivere, når du har behov for at føre en sag. Vores virksomhed drives af fuldmægtige advokater med mange års erfaring, og derudover benytter vi os også af eksterne advokater med speciale i skatteret.

Er du bange for, at det bliver for dyrt at føre sag mod SKAT? Spekulér ikke mere på det! Omkostningerne til sagen mod Skat dækkes nemlig altid med minimum 50% og helt op til 100% hvis du vinder sagen.

Med omfattende erfaring med SKAT, fokus på professionel rådgivning, samt rimelige priser, er vi dit go-to firma, når du har brug for vejledning til at vinde en sag mod SKAT.

Du skal blot sende os det dokument, der viser den afgørelse fra SKAT, som du eller din virksomhed ønsker at anke, og så ordner vi hos Aagaard og Lund resten.

Har du svært ved at afgøre, om du bør anke eller ej, så tager vi gerne et uforpligtende kig på din situation. Aagaard Lunds kontor, der findes på Flæsketorvet 68, 1711 København V holder åbent alle ugens hverdage fra 09:00 til 16:00 og ellers kan du altid få fat på os på 70 70 18 99. Vi ser frem til at hjælpe dig

Aagaard Lund ApS
Flæsketorvet 68
1711
København V
70 70 18 99

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
70701899