Acubiz A/S

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Vil din virksomhed lette arbejdsbyrden i forbindelse med Expense Management? Så er Acubiz løsningen. Acubiz er en dansk virksomhed med en international kundeskare, der har det mål at tilbyde en samlet løsning inden for rejseafregning for virksomheder.

Vi har 2 løsninger, Acubiz EMS, der står for Expense Management Service, og Acubiz Express, der er udtænkt til henholdsvis mellemstore/store virksomheder og mindre virksomheder, der gerne vil have overblik over deres økonomi. Acubiz’ produkter er digitale og samler alt i skyen, så du får en papirløs ordning - vores bilagsløsninger er altså både mere effektive, sikre og miljørigtige.

Mere end 700 virksomheder i hele verden bruger vores programmer. Vi servicerer blandt andet Saxobank, Slagelse Kommune og Kammeradvokaten, vil du også prøve vores produkter?

Vores mest populære produkt, Acubiz EMS simplificerer, automatiserer og samler alt inden for rejseafregning og håndtering af bilag, fx kørselsregnskab og timeregistrering.

Vil du have hjælp til håndteringen af din virksomheds Expense Management? Så book et møde og lad os introducere dig for vores produkter. Du finder Acubiz i Birkerød, på Bregnerødvej 133C. Har du spørgsmål, kan du sende en mail til info@acubiz.com eller ringe på 70 214 215.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
70214215