Altanmøbler | Indret din altan hyggeligt | Alt til altanen her

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Er du den heldige indehaver af en altan, har du alle muligheder for at skabe en lille, hyggelig oase. Det betyder ikke så meget, om din altan er lille eller stor. Det vigtigste er, at du bruger noget tid på at indrette den, så den bliver et skønt sted at være. Når solen skinner, og du kan slå døren op til en altan, hvor det er rart at være, vil du elske, at du valgte at bruge noget tid på projektet. Så nej tak til grå og kedelige altaner, og ja tak til en altan, der er et vidunderligt uderum.

I denne artikel giver vi dig masser af inspiration til din altan fra altanmøbler til tilbehør.

Indretning af altan
Det første og vigtigste du skal tage stilling til, er formålet med din altan? Hvad er det, du drømmer om at bruge den til? Er det et sted, hvor du skal kunne sidde og drikke en kop kaffe? Eller snarere en form for have, hvor det vigtigste er at få plads til en masse blomster, planter og grøntsager? Tag en beslutning og brug den som ledestjerne, når du tænker indretning af din altan.

Det næste, du skal orientere dig om, er verdenshjørnerne. Hvorfra kommer morgensolen? Hvor står solen på altanen om eftermiddagen? Du skal tænke på, at en altan hænger uden på bygningen og derfor er faktorer som sol og vind vigtige at tage stilling til, når du indretter din altan. Når du ved, hvordan solen arbejder sig hen over din altan, og hvorfra vinden normalt blæser, har du et billede af, hvor det vil være bedst at placere altanmøbler, krukker, altankasser og altanparasol.

Husk endelig at holde styr på reglerne for den ejendom, du bor i. Nogle steder må du for eksempel ikke grille eller have altankasser i stærke farver.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
22825980