And’s Ejendomsservice

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Hos And's Ejendomsservice har vi en årrække løst rengøringsopgaver for private og ejendomsdrivende.
Vi kan hjælpe med alt fra ugentlig trappevask til månedlig vinduespudsning til almindelig rengøring. Vi sørger altid for at efterlade dine omgivelser rene og behagelige.
Hvad enten dit service behov måtte være, så kan vi sammen udarbejde en skræddersyet plan for netop dine ønsker og behov. Du kan selv vælge hyppighed, service område og hvad du ellers måtte have af behov.

Herunder kan du læse et udpluk af vores ejendomsservice ydelser:
vinduespudsning, trappevask, privatrengøring, erhvervsrengøring, rengøring af kontor eller klinik, rengøring af institution samt vedligeholdelse af træ.

Vi servicere kunder i København og omegn, hvor vi udfører ejendomsservice for boligforeninger, offentlige institutioner og private. Vores samarbejde er en stor prioritering for os, og derfor er vi altid i dialog omkring tilbuddet vi giver jer, samt sikre at i får et tilbud til en fordelagtig pris.

Vi har åbningstider fra 06.00 til 20.00 mandag til fredag, men vi står også til rådighed i weekenderne, skulle du have behov for det.

Klik på linket og læs mere om os, hvad vi kan tilbyde og hvordan vi bedst kan hjælpe dig og din ejendom. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hjemmesidens webadresse