Antiristorante L’Altro

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Det italienske begreb “anti-ristorante” dækker over det at spise hjemme - i familiens skød. L’Altro er en opdateret anti-ristorante, der serverer hjemmelavede italienske retter i behagelige rammer, ligesom hos Mamma.

Vi er en autentisk italiensk restaurant på Christianshavn, der kan pynte sig af at have en Bib Gourmand for veltillavet mad til en rimelig pris.

Vi råder over flere lokaler, som vi kalder Separate Dining Room og Casa del padrone. Alle kan derfor føle sig hjemme, både kærestepar og forretningsforbindelser.

Om morgenen får vi leveret friske råvarer fra lokale leverandører i Italien, og ud fra dem sammensætter vi aftenens menu. Samtlige anretninger er baseret på det friskeste sæsonen har at byde på og selvfølgelig lavet helt fra bunden. L’Altros menukort omfatter bl.a. et stort udvalg af antipasti, hjemmelavet pasta, fisk og kød. Hos os kan du vælge mellem en tasting menu eller selv sammensætte din menu ud fra vores kort.

Er du på udkig efter et spisested, der tilbereder autentisk italiensk mad på Christianshavn, så besøg os hos L’Altro. Du finder restauranten på Torvegade 62, 1400 København K. Har du travlt, tilbyder vi også særlige take-away retter via GoTipster.

Vi har åbent man.-tors. fra 18:00 til 24:00. Fredag og lørdag er åbningstiderne fra 17:30 til 24:00. Vi ser frem til at se dig til en aften med italiensk gourmet i København.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
32545406