Babyandi.dk

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Baby&I er en webshop skabt ud fra et ønske om at samle alt, hvad du behøver i din hverdag med en lille på armen. Bag Baby&I finder du Betina og Michael Duve, der selv er stolte forældre til tre børn og dermed kender til livet med småbørn og de særlige behov en baby i hjemmet giver. Baby&I byder derfor på alt, hvad hjertet kan begære for dit barn - og alt hvad du som forælder har brug for, for at give dit barn en god start på livet.

I blandt deres sortiment finder du blandt andet lækkert og sødt babytøj, alt til den hyggelige pusletid og diverse fine ting, der indbyder til leg og aktivitet. De sørger løbende for at udvide deres sortiment for at imødekomme de ønsker og behov, du som forælder har - hver gang du går på opdagelse i deres univers vil du derfor kunne finde endnu flere produkter fra anerkendte producenter.

Deres sortiment udvælges med omhu. Alle produkter er derfor i god kvalitet og lækre materialer og altid til en god pris. Desuden udvælger de deres produkter ud fra deres opfattelse af, at selvom livet med en baby er praktisk, må tøj, legetøj og pusleting gerne være lækkert - og det er synligt i deres udvalg.

Besøg Baby&I allerede i dag og find alt til dig og din baby. Vil du gerne kontakte Baby&I kan det gøres telefonisk på 71 70 07 76 eller via mail til info@babyandi.dk.

Baby&I
Møllehaven 12A
4040 Jyllinge
71 70 07 76

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
71700776