Bekan Ejendomsservice

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Hos Bekan Ejendomsservice har vi først og fremmest fokus på at levere en service af høj kvalitet for vores kunder. Uanset hvilken opgave vi er sat på, vil vores medarbejdere sikre samme gode kvalitet hver gang.

Vores kundegruppe er bred og tæller både foreninger, institutioner, erhverv og private. Store som små sikrer vi, at jeres opgave bliver leveret, så I er tilfredse med resultatet. Vi ved, at det er en tillidssag at uddelegere ansvaret for rengøring, ejendomsservice eller industriservice til os, og derfor gør vi vores bedste for at leve op til jeres forventninger. Vi lever af tilfredse kunder, og derfor vil I opleve, at vi altid sikrer et ensartet resultat hver gang.

Skal vi lave en specifik plan for jeres virksomhed, er vores planlægning yderst fleksibel, og vi sammensætter gerne en plan, der matcher jeres behov.

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du gerne modtage et tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan henvende dig telefonisk på 23 70 00 82, skrive på mail til cp.bekan@live.dk eller benytte vores kontaktformular på vores hjemmeside be-kan.dk.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
23 70 00 82