Body Treatment IVS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Drømmer du om at ændre din livsstil, og derved tabe dig? Men har du svært ved at få taget hul på opgaven? BodyTreatment er et firma, der fremstiller individuelt udviklede trænings- og kostløsninger, som du let kan implementere i dit liv.

---------------------------------------------------------------

"Drømmer du om at ændre din livsstil, og derved tabe dig? Men har du svært ved at få taget hul på opgaven? BodyTreatment er et firma, der fremstiller individuelt udviklede trænings- og kostløsninger, som du let kan implementere i dit liv.

Vores speciale er individuelle kost- og træningsforløb, der enten varer 8, 12 eller 16 uger. Alle forløb styres af en personligt tilknyttet træner og tager udgangspunkt i din situation.

Det særlige ved BodyTreatment er at al kommunikation foregår elektronisk. Vi ved nemlig at moderne mennesker ikke har tid til at mødes ansigt-til-ansigt, og hellere vil have en online kontaktperson, der altid er til rådighed.

Vores forløb indeholder en indledende samtale, hvor vi får indblik i din situation, en personligt udviklet kostplan, et træningsprogram, inspirerende opskrifter, træningsvideoer, opfølgende samtaler og en afsluttende samtale.

Mærk energien komme tilbage i din hverdag med BodyTreatments personlige kost- og træningsprogrammer. Sammen hjælper vi dig mod de ændringer i din livsstil, som du sigter efter.

For hjælp og vejledning, ring på vores hovednummer 71 99 54 63 eller send os en besked via kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi ser frem til at påbegynde et forløb med dig

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
71995463