Bookidd

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Er du ejer af en virksomhed, der tilbyder behandlinger som dine kunder skal bestille tid til, fx en frisør eller en akupunktør? Så er et godt bookingsystem alfa og omega!

---------------------------------------------------------------

"Er du ejer af en virksomhed, der tilbyder behandlinger som dine kunder skal bestille tid til, fx en frisør eller en akupunktør? Så er et godt bookingsystem alfa og omega!

Bookidd er verdens nemmeste online bookingsystem, der er skabt specielt til bl.a. massører, kiropraktorer og negleteknikere. Det smarte ved Bookidd er, at du kan være i gang på 2 minutter, og at bookingsystem både kan integreres på din virksomheds hjemmeside og Facebook-profil.

Nøgleordene for bookingsystemet er gennemsigtighed og brugervenlighed, og som noget særligt er der ingen forpligtelser og du kan afmelde servicen når som helst. Vi tilbyder en gratis prøveperiode på 30 dage, så du kan se om bookingsystemet er noget for dig. Når prøveperioden ophører, får du vores Basis Booking til 179,-/måneden.

Er du interesseret i at lære mere om Bookidd, kan du se vores introvideoer på vores hjemmeside, eller tjekke vores supportside.

Vi har kontor på Wilders Plads 11b, 1403 København K, men har du spørgsmål beder vi dig ringe på +45 71 26 13 37 eller skrive til support@bookidd.com.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
71261337