Byhenneberg – Smykker, indretning og vinglas

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Webshoppen By Henneberg har et bredt udvalg|har et stort sortiment|har et flot sortiment} af flot boliginteriør og flot tilbehør til både mænd og kvinder.

By Hennebergs producenter er alle særligt udvalgt, så de kan sikre deres kunder den bedste pris og kvalitet. Når du shopper hos By Henneberg er du altid sikret lækre og holdbare varer til en god pris.

I deres sortiment kan du blandt andet finde de flotteste glas til enhver anledning fx sorte krystalvinglas med Swarovski krystaller, der vil fuldendte et smukt middagsbord.

Derudover består deres produkter også af lædertasker til ham og hende og til din bolig kan du gå på opdagelse i flotte lamper og stole. Derudover er rig mulighed for at finde et smykke til kvinden, der elsker at pynte sig med glimtende smykker i ørene såvel som rundt om halsen og håndleddet.

By Henneberg har et SSl Certifikat, hvilket betyder, at du altid får en sikker handel. De har altid i sinde , at du får en god oplevelse, og derfor tilbyder de også fri fragt på alle produkter, og du kan altid returnere dine varer. Find flotte designs på deres hjemmeside www.byhenneberg.dk.

Vil du gerne kontakte By Henneberg, kan du kontakte dem telefonisk på 64 69 99 40 eller sende en mail til support@byhenneberg.dk.

By Henneberg
Kystvejen 381
4671 Strøby
64 69 99 40

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
64699940