Byhenneberg – Smykker, indretning og vinglas

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Grundtvigs Dyreklinik er en dyrlæge som ligger i København i nærheden af Nørrebro. Klinikken sætter en ære i, at alle dyr og mennesker føler at de er i trygge hænder når de ankommer. Klinikken varetager en bred vifte af opgaver, både de reglmæssige sundhedstjek, tandrensninger og små kirurgiske indgreb det kunne eksempelvis være kastration af hanhunde. Klinikken udbyder også den service at komme på hjemmebesøg hvis det ikke er muligt at komme til klinikken eller hvis man er endt i den tragiske situation at skulle aflive sit kæledyr. sommetider kan det være bedre, at udføre en sådan opagve i vante omgivelser så det på den måde mindsker stressen for dyret. Når man er patient i klinikken er det en selvfølge at der bliver udført professionel omsorg og pleje, samtidig er personalet dygtige både fagligt og menneskeligt. Grundtvigs Dyreklinik har også en butik, hvor man kan finde en bred vifte af produkter til dyr.

Klinikken er altid parat til, at hjælpe dig og dit kæledyr, ligegyldigt om det er for at tale eller hvis behovet for en dyrlæge opstår.
Klinikken kan kontaktes på telefonnummer 21 62 85 42 ved at skrive en e-mail til info@grundtvigs-dyreklinik.dk eller ved, at besøge hjemmesiden og udfylde kontaktformularen.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
21628542