Café Patina – Autentisk græsk restaurant

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Patina går hånd i hånd med tidens gang, sådan er verden skruet sammen. Hos Café Patina hylder vi denne cyklus i vores kokkerier, og skuer både fremad og bagud i vores restaurant i København. Det eneste der aldrig visner og dør er vores glæde ved den gode mad og de mindeværdige smagsoplevelser.

Café Patina er en græsk restaurant på Vesterbro, tæt på Enghave Plads. Restauranten ejes af græske Stella Christiansen og danske Erik Christiansen, der udover at være partnere i restauranten også er lykkeligt gift.

Formålet med Café Patina er at byde på autentiske græske retter i København. Restauranten har plads til tredive indendørs middagsgæster og hvis vejret tillader det, kan man også spise udenfor.

På kortet finder du moderne og klassisk græsk mad. Du kan selvfølgelig få tzatziki og græsk salat, men også meze-platter og Saganaki.

Skal du have stillet sulten inden du skal til koncert i Vega, eller på en hvilken som helst almindelig dag, så ser vi hos Café Patina frem til at se dig i vores græske restaurant nær Sønder Boulevard.

Restauranten har adresse på Mysundegade 26, 1668 København V. Er du interesseret i at reservere et bord, eller høre mere om muligheden for at holde dit næste arrangement hos os, så er du velkommen til at kontakte os ved at ringe på nummeret 31 70 80 28 eller sende os en mail på christiansenerik@live.dk.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
31708028