Care & Relax

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Alt for mange danskere døjer med diverse kropslige skavanker, som fx en stiv ryg eller en frossen skulder. Er du en af dem, der har ondt i kroppen, kan brugen af en massagestol have en positiv effekt.

Hos den danske virksomhed CareRelax tilbyder vi massagestole til enhver smag og ethvert behov. Vi har siden virksomheden så dagens lys i 2006 været en af de store spillere på markedet.

Vores mision er at levere de bedste massagestole inden for den givne prisramme. Vores sortiment er varieret, men omfatter udelukkende de bedste og mest anerkendte mærker som fx Fuji, Panasonic og Keyton og selvfølgelig også vores eget mærke, CareRelax.

Vi sælger massagestole til hele landet, private såvel som erhvervskunder. Vi ved, at det kan være svært at købe en stol uden at have siddet i den, og derfor byder vi dig gerne velkommen i et af vores to showroom, i Ballerup eller Bording.

Godt nok er massagestole er vores primære fokus, men derudover tilbyder vi også et udvalg af ergonomiske senge, samt det smertelindrende apparat Caremaster.

Ønsker du mere information, kan du kontakte os på telefon 60 84 89 00 eller via mail mh@carerelax.dk. Vores hovedkontor og -showroom har adresse i Bordinglund 1, 7441, Bording, og vi glæder os til at høre fra dig.

Hjemmesidens webadresse