Charlottenlund Tandlægerne ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Vil du have en kompetent tandklinik med en god placering? Hos Charlottenlund Tandlægerne ApS har vi utrolig meget erfaring med en lang række forskellige services. Vi gør fx vores for at sikre at du og dit barn får renset pløkkerne. Vi tilbyder også at give vejledning om mundhygiejen. Det er overdrevet vigtigt for vores tandklinik, at du, som klient, føler dig tilpas, og du vil indse, at vores dygtige team af specialister uden undtagelser tager til eftertragtning, hvad du vil have.

For konsitent at kunne udbyde den suværent bedste behandling, sikrer vi at vores tandlægeassistenter hver og en regelmæssigt vejledes i de nyeste tandlægemetoder.

Vi forstår, at der er vanvittig mange mennesker, som lider af utrolig meget tandlægefrygt. Meget muligt har de haft alt for mange ubehagelige oplevelser under tandbehandlinger, som gør, at de nu undviger at besøge tandlægen. Vi tager uden undtageler overvældende stort hensyn til klienter, som frygter for tandbehandlinger. Det gør vi f.eks. ved at forsøge at få hver og en af vores patienter til at slappe af ved at fortælle, hvad der skal ske. Første gang du sætter fod i vores klinik, vil du desuden lægge mærke til, at vores tandlægeklinik er rolig og bakteriefri.

Vi forventer virkelig meget, at du ønsker, at Charlottenlund Tandlægerne ApS skal blive din fremtidige tandrådgiver. Skriv med det samme hvis du ønsker at stille nogle spørgsmål, eller hvis du skal aftale tid til undersøgelse.

Charlottenlund Tandlægerne ApS
Jægersborg Allé 19
2920 Charlottenlund
Tlf.: 39 63 89 26

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
39 63 89 26