Choko Choko Yeah

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Skal du, som privatperson eller erhverv, stå for et arrangement, og har du/I et ønske om at tilbyde de inviterede noget de sjældent vil glemme? Så er personlige, specialfremstillede chokolader bestemt det rette valg! Choko Choko Yeah, som drives af Pennie Sølbeck, er en kreativ og nytænkende virksomhed, der fremstiller chokolader udover det sædvanlige.

Ønsker du en anderledes og sød dessert til dit arrangement, det kunne fx være din bryllupsdag, dit barns dåb, din kongres eller din messe, så står Choko Choko Yeah klar til at kreere hvad end du ønsker. Hos Choko Choko Yeah producerer vi chokoladebidder i særklasse, som vi efterfølgende pynter præcis som den individuelle kunde ønsker.
Kun fantasien sætter grænser for hvad der er muligt med det fantastiske “materiale” chokolade. Vi fremstiller bl.a. logochokolader, der kan sætte fokus på dit brand eller Smart Chokolader med påtrykte QR-koder, der kan henlede dine kunders opmærksomhed på det linket fører videre til. Derudover kan du også bruge vores app til at designe dine egne chokolader, som bliver leveret ved din dør, når de er færdige.

Vores tilfredse kunder omfatter bl.a. kendte, danske virksomheder som fx Novo Nordisk, Rosemunde og HBO Nordic.

Choko Choko Yeah har adresse på Hyldegårdsvej nr. 4 til 6 i Charlottenlund, hvor du også finder vores showroom som du kan kigge forbi.

Har du spørgsmål, så ring til os på på telefon 34 10 15 15. Vi ser frem til at vise dig hvad vi kan med chokolade.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
22 28 41 59