CT Denmark

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Føles din bil træt og tung, og mangler du køreglæde, når du suser over vejene? Så er tuning måske løsningen for dig. Hos CT Denmark forhandler vi Pedalbox og chiptuning-bokse, så du kan øge din bils hestekræfter på lovlig vis.

CT Denmark leverer tuning produkter fra DTE SYSTEMS, i bedste tyske kvalitet. Bliver din bil tunet hos CT Denmark, får du ikke kun hurtigere accelerationsevne, men også en mere økonomisk og miljøvenlig bil, idet du hurtigere kan komme op i fart og skifte gear, og dermed sparer brændstof.

Vi leverer tre produkter: Pedalbox, boks tuning og lastbil tuning. Alle vores bokse er elektroniske systemer, der sættes fast med et lille kabel. Installationen er let og hurtigt og boksen kan altid frakobles, hvis man vil tilbage til fabriksindstillingerne.

Der hører forskellige tunere til forskellige biler, da tunerne skal passe til den specifikke motorstørrelse. Er du usikker på hvilken tuner, der matcher dit køretøj? Så er vi hos CT Denmark klar til at assistere dig. Vi har adresse på Nyholms Allé 45 i Rødovre, og du er til hver en tid velkommen til at kigge forbi, at ringe på telefon +45 28 10 10 09 eller at skrive til os via info@ctdenmark.dk. Vi glæder os til at genoplive din køreglæde ved hjælp af tuning.

CT Denmark
Nyholms Allé 45
Rødøvre, 2610
28101009

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
28101009