Dalmose Brænde ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Hos Dalmose Brænde tilbyder vi alt til brændsel i bedste kvalitet til hele Danmark. Vi har en stor viden om vores produkter og efterspørger du rådgivning om alt inden for brænde til din pejs, er vi altid klar til at give dig alle de informationer, du har behov for at få viden om.

Vi ønsker at levere kvalitets brænde til en god pris, og derudover sikrer en hurtig levering, der hvor du ønsker. Alt i vores udvalg er klar til brug ved levering, og vi leverer kun brænde der har en høj brændeværdi, så du opnår en lang brændetid. Går dig og naboerne sammen om et køb kan vi give jer en attraktiv mængderabat, og vi leverer gerne til hver enkelt, der er gået sammen i et køb. For os er det vigtigt, at vi ikke har nogle skjulte omkostninger. Vores priser inkkluderer derfor både moms og levering, så du aldrig er i tvivl om, hvad du får for pengene.

Gå på opdagelse i vores store udvalg på vores hjemmeside www.dalmosebraende.dk og bestil allerede dit brænde i dag. Har du spørgsmål, kan du ringe til os på telefon 32 13 33 73.

Dalmose Brænde ApS
Huginsvej 12
Ringsted, 4100
32133373

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
32133373