Dansk Bilforhandler Union

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

At investere i en bil, ligegyldigt om den er splinterny eller har et par kilometer på bagen, er en seriøs beslutning, der kalder på både opmærksomhed og eftertænksomhed. I forbindelse med brugte biler er der særligt mange ting man skal overveje. Det mest væsentlige er dog at man undersøger, hvorvidt man har at gøre med en professionel forhandler af biler.
Dette sikrer man ved at udvælge en brugtbilforhandler, der indgår i Dansk Bilforhandler Union, forkortet DBFU. Hos DBFU giver vi vores kunder tryghed under og efter handlen ved at sikre at samtlige af købelovens betingelser bliver fulgt. Dansk Bilforhandler Union gør køb af biler til en behagelig og tryg oplevelse Hos os er der ingen der piller ved de altafgørende kilometertal!
Dansk Bilforhandler Union har medlemmer i hele Danmark, men det der binder dem sammen er en stor respekt for etisk og moralsk forretningsskik når det gælder bilkøb. Hvis du vil være sikret professionel og tryg service, så vælg derfor altid en forhandler, der er medlem af DBFU.
DBFU har adresse på Broholmvej 152 i Korsør. Ønsker du mere information om os, så kan du til hver en tid at tage kontakt til os på vores mailadresse info@dbfu.dk eller på vores telefonnummer +45 30 30 84 78. Vi glæder os til at guide dig trygt gennem dit bil-køb!

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
30308478