Dyrlæge Anett Weber

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Jeg er praktiserende dyrlæge med dyreklinik i Espergærde i Nordsjælland. Jeg beskæftiger mig for det meste med hunde og katte, men hjælper også gerne mindre kæledyr som marsvin og kaniner. I min praksis tilbyder jeg alle typer af behandlinger - både kirurgiske og medicinske.

Har du brug for, at jeg kommer ud og tilser dit kæledyr, foretager jeg meget gerne hjemmekonsultationer i det nordlige Sjælland og Storkøbenhavn. I nogle situationer er det rarere for et kæledyr, at undersøges i trygge rammer, og jeg kommer derfor meget gerne ud til dig, hvis behovet opstår.

Jeg vejleder desuden også i den rette ernæring til din hund og har især set positive resultater med BARF-fodring. Du kan finde flere informationer om mine behandlinger og mine erfaringer med BARF-fodring på min hjemmeside dyrlaegeanettweber.dk.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til mine behandlinger eller ønsker at bestille tid til konsultation enten i eget hjem eller i min praksis i Espergærde. Du kan ringe til mig på telefon 20 70 83 54 eller sende en mail på lotteanettweber@gmail.com, så vender jeg tilbage til dig.

Dyrlæge Anett Weber
Gartnervej 21 A
3060 ESPERGÆRDE
20 70 83 54

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
20 70 83 54