Eberhardt sælger måleinstrumenter

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Eberhardt sælger måleinstrumenter fra mange store anerkendte producenter, som eneste distributør. Vi sælger også måleinstrumenter fra egen produktion og udvikling. Vi tilbyder et bredt udvalg af måleinstrumenter indenfor områderne: Niveaumåling, flowmåling, trykmåling, analysemåling, temperaturmåling, viskositetsmåling og fugtmåling. Vi har også alle de ting, som du skal bruge i samarbejde med dine måleinstrumenter. Vi har alt fra displays, dataloggere, papirløse skrivere og regulatorer. Eberhardt har det, som du skal bruge til at måle på dine processer. Vi kan hjælpe dig!

Med niveaumålingsinstrumenter fra Eberhardt er i forsikret med at i får den bedste løsning til dit projekt og dit processer. Niveaumåling er en vigtig del af mange processers hastighed. En niveaumåler kan f.eks. bruges til at holde øje med niveauet af vand i en brønd, eller hvor meget der er inden i silo. Man kan også få en niveauvagt der indikerer, når man er nået et bestemt niveau.

Vi sælger ikke kun niveaumålere, men også andre måleinstrumenter der alt sammen er med til at gøre jeres processer lettere, og give jer mere altafgørende information under jeres processer. Flowmåling kan gøres in-line, som er inde i røret og i kontakt med mediet, eller det kan gøres clamp-on som ikke er i kontakt med røret, men derimod gøres med ultralyd eller magnetisme. Med en flowmåler kan du måle lige præcis hvor meget væske der passerer gennem et rør. En løsning med en flowmåler kan bruges til både væsker, gasser og damp. En flowmåler kan bruges til måling af alt indenfor væsker, fra de meget tyndtflydende til de meget viskøse og tyktflydende væsker. Flowmålere virker ikke kun til væsker der er i normale temperaturer, man kan også måle på meget varme medietemperaturer.

Eberhardt har altså mange forskellige produkter og løsninger der kan bruges i mange forskellige sammenhænge, så du kan være sikker på at Eberhardt har et bud på hvordan din udfordring kan overkommes med en løsning fra os. Tag kontakt til Eberhardt i dag gennem vores hjemmeside, eller ring ind til os allerede i dag for at finde måleinstrumenter til din proces. Klik her for at se mere og få en god løsning.

Hjemmesidens webadresse