El Porron Grande

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Er du på udkig efter et autentisk spansk spisested, der serverer traditionel tapas med et moderne twist? Så står El Porrón Grande klar til at byde dig velkommen.

Vi byder på et omfattende sortiment af de spanske småretter kaldet tapas. Hvad siger du fx til vores Husets Menu som indeholder 14 smageretter særligt sammensat af kokken. I Husets Menu bliver du bl.a. forkælet med manchego, rejer i hvidløg, dybstegte blæksprutter og creme catalana.

El Perrón Grandes professionelle kokke kommer alle fra Spanien, så du kan være sikker på at få en ægte spansk aften. Vi har en kæmpe passion for spansk madlavning, som skal tilfredsstille ganen samtidig med øjet.

Samtidig med at vi driver vores restaurant arrangerer vi også spanske madlavningskurser og vinsmagninger, så vores kunder kan få en større forståelse for spansk mad og kultur.

El Perrón Grande har adresse i København K på Teglgårdstræde 13. Har du brug for mere information eller ønsker du blot at bestille bord, kan du til hver en tid tage kontakt til os på vores telefonnummer 33 91 14 59 eller på mail info@el-porron.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en spansk madoplevelse udover det sædvanlige.

El Porron Grande
Teglgårdstræde 13
1452 København K
33 91 14 59

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
33 91 14 59