Elektronikexperten ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Er din mobil eller stationære gået i udu og aner du ikke hvorfor? Ingen grund til at gå panik, for hos os kan vi nemlig få styr på alle typer forbrugerelektronik.
Når elektronik, for eksempel din computer ikke fungerer er der mange folk, som uden tvivl løber ned for at investere i noget der virker, idet de tænker, at det ikke kan betale sig at få den lavet hos en specialist. Men sådan er det for guds skyld ikke. Bestemmer du, at vi som fagfolk skal hjælpe dig, vil du nemlig erfare, at der er ustyrlig mange monetter at spare ved at få den tidligere mobil eller PC fikset, og du kan naturligvis roligt tro på, at vi holder hvad vi har aftalt. De penge du undgår at bruge, kan du hermed anvende på noget mere interessant.
Når personer ikke ved særlig meget om faget, kan det være meget svært at opdage hvad der ikke virker. Men det må du på ingen måde bekymre dig om, fordi vi, som fagfolk, nemt vil ordne det for dig.
Da Elektronikexperten har rigtig meget viden om området, kan du roligt efterlade din PC og mobil til os. Hos os ordner vi stort set alle typer iPhones, så lige meget hvilken model du er indehaver af, skal du slet ikke være nervøs. Det tager på ingen måde lang tid at ordne din mobiltelefon, og du er hermed meget velkommen til at blive stående i vores lokale og vente. Det er virkelig vigtigt for os, at alle vores dejlige kunder forlader butikken tilfredse. Derfor kan du uden tvivl stole på at priserne er billige. Er du usikker på, om vi vil hjælpe dig, bør du henvende dig til os. Hermed vil vi svare på alle de usikkerheder, som du sidder inde med.

Elektronikexperten ApS
Strandvejen 62A
4600 Køge
Tlf.: 5058 1046

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
5058 1046