Eurefa ApS

Hjemmeside kategori:
Beskrivelse:

EuRefa er en professionel virksomhed, der primært beskæftiger sig med industrikøl til større virksomheder, men dog også står for salg af fx varmepumper til små virksomheder samt Hr. og Fru Danmark.

I årene siden virksomheden blev stiftet har vi sammensat et professionelt hold af ansatte, og siden vi udvidede virksomheden med søsterselskabet EuRefa Nord ApS, står vi nu både til rådighed med vores ekspertise i Jylland og på Sjælland. Vi tilbyder et omfattende udvalg af køleløsninger, foretager serviceeftersyn på nuværende løsninger og vejleder både private og virksomheder, når det kommer til køl- og frys.

Vores ansatte modtager regelmæssige efteruddannelseskurser, bl.a. i hvordan man bedst kombinerer køl og miljøvenlig aktivitet, og af den grund kan vi altid tilbyde den absolut bedste service til glæde for både miljøet og vores kunder.

Vi har en alsidig kundetilslutning som blandt andre består af varehuse, medicinalvirksomheder og leverandører af øl og læskedrikke.

Ønsker du flere informationer om vores ydelser, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på vores telefonnummer 70 20 30 93, så vi kan starte en dialog og fremlægge et uforpligtende forslag til din virksomhed eller dig. Vi glæder os til at indgå i et samarbejde med dig.

Eurefa ApS
Vævergangen 22D
Karlslunde 2690
70203093

Hjemmesidens webadresse:
Evt. telefonnummer:
70203093
Disclaimer