Faldsikring.nu ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Faldsikring.nu ApS forhandler faldsikringsudstyr til tagarbejde mv. fremstillet af bedste materialer. I deres sortiment finder du produkter fra det anerkendte firma ABS, der er blandt de bedste producenter i Europa. Når man arbejder i højder følger også et stort ansvar, og derfor er sikkerhed og kvalitet grundstenen i deres sortiment såvel som deres service.

Udover en høj kvalitet i al udstyr, er det ligeledes vigtigt for Faldsikring.nu, at udstyret skal give plads til høj fleksibilitet og bevægelsesfrihed, så arbejdet kan udføres ubesværet.

Søger du kvalitetsudstyr til dine medarbejdere, kan du finde deres sortiment i produktkataloget på hjemmesiden www.faldsikring.nu. Desuden tilbyder de også serviceaftaler, hvor uddannet fagfolk foretager eftersyn på jeres nuværende løsninger, således at I altid er sikre på, at udstyret lever op til sikkerhedskravene.

Du er velkommen til at kontakte Faldsikring.nu for hjælp til det rette udstyr. Du er altid sikret kvalificeret vejledning og løsninger, der matcher jeres behov. Du kan kontakte Faldsikring.nu på 60 43 85 00 til en samtale om dine behov for sikkerhedsløsninger.

Faldsikring.nu ApS
Roskildevej 342
2630 Taastrup
60 43 85 00

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
60438500