Ferie på Mallorca, rejser, oplevelser, afslapning, bjerge, sommerferie, landferie

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Mallorca er danskernes foretrukne feriedestination, endda europæernes foretrukne, med over 12 millioner glade feriegæster hvert år.
Mallorca Oplevelser har i mere end 5 år guidet og inspireret danskerne til fantastiske oplevelser på Mallorca. På Mallorca Oplevelser.dk finder du guides til mere end 70 destinationer på den baleariske ferieø, med masser fakta om alle områder, hvad er værd at se, aktivitetstilbuddene i områderne og selvfølgelig restaurant- og nattelivet.
Ferie på Mallorca:
Mallorca Oplevelser er delt op i 3 kategorier i forhold til feriedestinationer til Mallorca; Bade- og sommerferiedestinationer, Bjergferie og Landferie.
Skal du eller familien holde sommerferie på Mallorca, kan du glæde dig til mere end 80 km hvid blød sandstrand og krystalklart lavt vand hvor børnene sikkert kan lege, soppe og snorkle. De fleste strande på Mallorcas kyster er udstyret med solvogne, parasoller, livredder, beach bar, toiletter og brusere. De brede sandstrande tilbyder utallige muligheder for afslapning af en hver art, om det er solbadning med en god bog eller beach volley i det bløde sand. Mallorcas mange gyldne og hvide kyststrækninger gør øen ideel for badeferie, både hvis I er et par eller en hel familie.
Sommerferiedestinationerne omkring Mallorcas kyster byder på lækre moderne hoteller med alle tænkelige faciliteter, som SPA, pools, restaurant, bar, natklub, legeplads, børnepasning, pasningsordning, massage, børnepool, beach bar, parkering og døgnåben reception. Værelserne er udstyret med TV, WIFI, aircondition, lækre senge, opholdsstuer og altan med udsigt over vandet, havet eller pool-området.

Bjergferie på Mallorca:
Ikke alle tænker over det, men Mallorca har nogle af verdens absolut smukkeste bjerge. Den såkaldte Tramuntana bjergkæde er UNESCO beskyttet som en del af verdensnaturarven. De små bjerglandsbyer er ideelle valg til en afslappende voksenferie, en vandreferie eller anden aktiv ferie på Mallorca.
I Mallorcas bjerge kan du vandre og cykle mellem olivenplantager og citruplantager i det grønne terræn så langt øjet rækker. De autentiske små landsbyer gåør bjege en oplagt feriedestination både forår, efterår og vinter.
Landferie på Mallorca:
Oplev de rurale landdistrikter, den friske landduft og stilheden på heden, når du holder ferie på landet på Mallorca. Mange rejsende mener, at det er i landdistrikterne at man finder det ægte sande Mallorca, traditionerne, arkitekturen og charmen. Det kan der være noget om.
Ferien på landet er for par der ønsker fred og ro, evt. kombineret med aktiv ferie på cykel. Lej en finca med pool og internet og du er rigeligt udstyret til den perfekte ferie. De hundredvis af kilometer landevej der strækker sig omkring i landskaberne er ideelle for cykelryttere der skal ned og træne sig i form. Der er udfordinger til alle ben og alle aldre.

Mallorca er et paradis, netop fordi øens mange kontraster passer til ethvert temperament, enhver smag og enhver ferie.
Kig ind på Mallorca Oplevelser og lad dig inspirere til den perfekte ferie på Mallorca, vi hjælpe med rejse, oplevelser, aktiviteter og mad.