First Hotel Copenhagen

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Vi er beliggende ved et skønt område i nærheden af naturområder med masser vand. Vores hotel er designet stilfuldt, der er med til at sikre at besøget bliver uforglemmeligt. Udover dette kan vi tilbyde lækkert spisested, parkering uden merpris, sauna, spabad og trådløst internet, der ikke koster ekstra. Servicen hos os er meget nærværende og dette kan ses blandt alle vores flotte Trustpilot.com anmeldelser. Det var grunden til First Hotel Copenhagen blev givet et Udmærkelsescertifikat. Det gør at du sikkert kan bestille hos First Hotel Copenhagen.

First Hotel København yder vores ypperste, der giver tilfredshed hos vore kunder. Det har gjort at vi nu også tilbyder teambuilding aktiviteter med både lidt og meget fysisk aktivitet og derfor har vi det rette udbud for alle. Derudover tilbyder vi vores kunder konferencelokaler og mødelokaler. Så tag kontakt til os omkring en tilpasset pakke når jeres virksomhed afholder en eller flere konferencer.

Inde på vores side er der uddybet detaljer om alt det vi kan tilbyde. I har mulighed for at kigge på mange fotos og videoer fra vores hotel. Ofte er der brug for en samtale og vi er selvfølgelig altid klar - på både telefon og inde på hotellet i København SV - 2450.

First Hotel Copenhagen
Molestien 11
2450 København SV
+45 7012 7373

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
70127373