Flex Funding A/S

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Flex Funding A/S er en fond der hjælper privatpersoner med at investere penge i et konkret projekt. Med det menes, at en person kan investere sine værdier hos Flex Funding tilgengæld får de fordelen af gode renter og et profitabelt afkast. Flex Funding sørger for, at de investerede penge til slut går til de virksomheder der har ansøgt. Flex Funding er derfor en slags markedsplads hvor långivere og låntagere kan handle. Virksomheden ser sig selv, som værende en robust samarbejdspartner som nemt kan skabe værdi og vækst, samtidig yder de en høj grad af tryghed. Flex Funding har opnået en ubegrænset tilladelse fra Finanstilsynet til, at udbyde lånebaseret crowdfunding.
Skulle det ske, at Flex Funding skulle gå konkurs stiller de den sikkerhed, at alle får en tilbagebetaling på 100%, på den måde sørger virksomheden for altid, at have et stort sikkerhedsnet for långivere og låntagere.

Hvis du er interesseret i at vide mere om virksomheden, så kan du udfylde kontaktformularen på hjemmesiden, skrive til dem på mail info@flexfunding.com eller ringe på 70 87 11 77.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
70605200