Foods of Copenhagen

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Har du lyst til en lækker, gastronomisk oplevelse mens du på samme tid oplever en helt ny side af København? I så fald så er Foods of Copenhagen firmaet, der vil tage dig i hånden og vise dig hvad København har at byde på, når det kommer til mad.

Foods of Copenhagen arrangerer Food Tours med det formål at smage sige igennem den danske hovedstad. Pt tilbyder vi 3 særskilte Food Tours: En dansk delikatesse tur, en tur for dem med en sød tand og endelig en sæsonbestemt tur, som fx passer til jul, påske eller en sund livsstil.

Vi tilbyder private arrangementer for dig og dine nærmeste venner eller kollegaer såvel som offentlige ture, hvor alle er velkomne. Vores ture tager 3-4 timer, og de mange små retter vi spiser er nogenlunde svarende til en stor frokost, så lad være med at spise inden da!

Vi har adresse på Nannasgade 28 på København N, men vil du vide mere kan du altid tage kontakt til os på telefon +45 20 16 15 19 eller på vores mail info@foodsofcopenhagen.com Vi ser frem til at få dig med på en af vores ture.

Foods of Copenhagen
Nannasgade 28
2200 København N
20 16 15 19

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
20161519