Frandsen Fotografi ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Leder du efter nydelige portrætter af medlemmerne i jeres husstand? Eller har I behov for stilrene portrætbilleder af jeres medarbejdere? Frandsen Fotografi er specialister portrætter. Vores virksomhed begyndte for snart 10 år siden og har efterfølgende assisteret familier og virksomheder med at tage klassiske og nydelige portrætfotografier.

Vi har vores eget fotostudie i Klerkegade. Her har vi mulighed for at tage billeder af jer, og billedbehandle portrætterne derefter, så billederne er nøjagtig, som I forestiller jer.

Et portrætbillede siger mere end 1000 ord. Fotografier kan bidrage til at uddødeliggøre en periode i din livshistorie. Det kan også forstærke firmaets image ved at fremstille jeres medarbejdere med professionelle portrætbilleder.

Du har muligheder for at se en bred vifte af vores portrætbilleder på vores hjemmeside. Har I bud på personlige fotos, portrætbilleder og ønsker en visuel forbedring af jeres familiealbum eller firma, så tag kontakt til os. Vi glæder os til at høre fra jer.

Frandsen Fotografi ApS
Klerkegade 19, 1. th.
1308 København K
27 20 27 06

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
27202706