Garnæs Bogholderi & Regnskab IVS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Styr på finanserne er en vigtig brik i din virksomheds succes. Har du/Din virksomhed brug for hjælp til det daglige bogholderi? Så er det her Garnæs kan være behjælpelige. Garnæs drives af Henriette Garnæs, der yder topprofessionel regnskabsstyring og bogføring i hele landet, dog særligt trekantsområdet omkring Kolding.

Professionelt har Henriette Garnæs arbejdet med regnskab og økonomi stort set hele livet, og har fx en HD i regnskab og økonomistyring og en uddannelse inden for økonomi og ressourcestyring. Før Henriette blev selvstændig var hun Senior Financial Controller og Senior Business Consultant hos DONG. Varierende job og mangeårig erfaring har givet Henriette kompetencerne til at arbejde med programmer som E-conomic, NAV, Excel og mange flere. Lige meget hvilket system du bruger udformer Henriette en løsning, der passer til dine behov.

Garnæs Bogholderi & Regnskab tilbyder blandt andet kreditorbogholderi, momsafregning til SKAT, afstemning af bankkonti, sparring omkring optimering af processer. Der faktureres én gang om måneden og prisen udregnes pr. påbegyndte time a 425 kr. stykket. Ved længerevarende vikariater ydes der 10% rabat.

Når du leder efter en udbyder af bogføring i Kolding eller resten af landet, håber vi, at du vil betænke Garnæs Bogholderi & Regnskab. Garnæs holder til i Kolding, nærmere bestemt Carl Plougs Vej 136. Har du spørgsmål, tilbyder jeg altid en 100% uforpligtende samtale. Kontakt mig gerne på telefon 93 84 11 41 eller mail kontakt@garnaes.com.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
93841141