Gastro Studio ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

I Gastro Studio er vores vision at skabe en positiv kulinarisk oplevelse for alle vores gæster ved at tilberede lækre retter af sæsonens friske råvarer. Vi er altid bevidste om at højne vores niveau ved at skabe kulinariske oplevelser med økologi og bæredygtighed i centrum.

Du er altid velkommen i vores restaurant i Nordhavn, hvor vi vil kredse om jeres retter og give jer en skøn gastronomisk oplevelse. Ved siden af vores restaurant tilbyder vi desuden også mad til selskaber og sparring og rådgivning om din menu .

I Gastro Studio arbejder vi ud fra tre kerneværdier. Vores arbejde skal være gennemsigtigt lige fra valget af vores råvarer til tilberedningen af vores retter. Vi vil altid fortsætte med at udvikle os, så vi løbende kan forfine vores kompetencer og din oplevelse. Og vi har fokus på at tage socialt ansvar, og derfor er vores personale sammensat med plads til forskellighed.

Vil du gerne vide mere om os, er du altid velkommen til at besøge vores hjemmeside på www.gastro-studio.com eller ringe til os på 24 44 46 88 eller sende en mail til henrik@gastro-studio.com.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
24444688