Greenland & Iceland Travel Service ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Kunne du tænke dig en velfortjent pause fra den ensformige daglige trummerum, og fantaserer du om at få en fremmed kultur helt ind under huden? Nordatlant er et professionelt, dansk rejsebureau, der har gjort det til vores mission at arrangere mindeværdige ferier til Nordatlantiske rejsemål som fx Grønland, Island og Færøerne. Må vi også hjælpe dig med at sammensætte din ideelle rejse?

Vores firma, Nordatlant Rejser, kan arrangere et varieret udpluk af spændende ferier, skræddersyet dine ønsker og behov, så du får en ferie du sjældent vil glemme.

Fantaserer du for eksempel om en hundeslæde ekspedition til Grønland? Kør-selv-ferie på Færøerne? Eller hvad med en skolerejse til Island? Vi er tilmeldt rejsegarantifonden, hvilket til hver en tid sikrer dig en god og tryg rejse. Udover dette har vi direkte kontakt til de enkelte producenter i de Nordatlantiske lande - vi kender vores destinationer ud og ind, og de kender os - og af den grund er det muligt for os at tilbyde vores kunder nogle af de mest fordelagtige priser i landet.

Uanset om vil ud og rejse om sommeren eller om vinteren, kan Nordatlant Rejser sammensætte et unikt program til dig. Du finder os i Nivå, i Skovparken 14, men ønsker du blot et uforpligtende tilbud er du til hver en tid velkommen til at kontakte os på +45 46 98 90 94 eller indtaste dine oplysninger i formularen på vores hjemmeside, så vi kan ringe dig op. Vi ser frem til at hjælpe dig med at planlægge dit livs rejse!

Evt. telefonnummer
46 98 90 94