Headset.dk A/S

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Ønsker du at effektivisere kommunikationen for medarbejderne i din virksomhed? Headset.dk er en dansk virksomhed, der er specialist i headset og kommunikationsværktøjer til små og mellemstore virksomheder.

Vi hos Headset.dk arbejder tæt sammen med de mest fremtrædende virksomheder inden for feltet eksempelvis Jabra, Microsoft og Skype for business. I vores webshop forhandler vi støjdæmpende- og trådløse headset, sammen med ergonomisk it-udstyr, webcam og meget mere.

Vi betjener store kunder heriblandt Region Hovedstaden. Grunden til dette er at vores professionelle team har 20 års brancheerfaring, og kan derfor tilbyde en god løsning, der opfylder din virksomheds ønsker og behov.

Headset.dk er den førende leverandør af Music Revo, Encore, Savi m.m., og alle kunder får får 30 dages fuld returret, samt gratis levering ved køb over 5.000 kr..

For køb af støjdæmpende headset, call recorders, dikterings- og afskrivningsværktøjer m.m., kontakt da Headset.dk for at lave en god aftale. Tjek vores webshop, eller kontakt os på telefon 70 20 06 76 eller mail headset@headset.dk. Vi glæder os til at betjene dig og din virksomhed.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
70200676