Highway Studio ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Highway Studio består af erfarne fotografer der særligt beskæftiger sig med fotografi og video i reklamebranchen. Highway Studio arbejder desuden også med alle slags visuelle udtryk og har efterhånden erhvervet os en bred erfaring med fotografier og videoer i reklamebranchen indenfor bolig såvel som arkitektur og madfotografier.

Vi tror på, at et vellykket fotografi synliggør mere end blot produktet. Alle kan tage et billede der registrerer et produkt, men det udtrykker ikke altid produktets budskab. I vores arbejde, er det afgørende at billedet synliggør udtrykket i produktet og sætter gang i følelserne hos beskueren. Med stor kreativitet, fagligheden i fokus og et solidt udstyr laver vi fotografier og videoer, der taler til følelserne og illustrerer produktet på bedst mulig vis.

Hos Highway Studio går det solide håndværk og kreative indspark sammen om at skabe det bedste resultat. Ønsker du at modtage et tilbud eller vil du gerne vide mere om vores evner kan du altid kontakte os. Du kan ringe på telefon 86 76 37 63 eller skrive til vores mail på mail@highwaystudio.dk.

Du kan finde andre informationer ved at klikke ind på vores hjemmeside www.highwayfotografi.dk.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
86763763