Holbæk Teater

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

"Hvad er der af kulturelle arrangementer i Holbæk? Tænker du måske. En hel del faktisk! Midt i byen ligger det lokale teater, der med mere end 120 spilleaftener på et år tilbyder oplevelser til alle - unge som gamle.

Teatrets mission at bringe mennesker sammen til teater på Sjælland - der er nemlig også kulturelt liv uden for København!

Teatret samler publikum om gode, sjove, tankevækkende oplevelser, der kan udvide deres horisont. Scenen er et kreativt rum, hvor alt kan ske, og i teatret kan du derfor altid finde noget der tiltaler dig.

Holbæk Teater har et alsidigt program, og scenen bruges derfor til så forskellige ting som store anerkendte teaterstykker, nye komikere og hyggelige musikaftener.

Holbæk Teater på Sjælland samlingssted for kreative og kunstneriske arrangementer i Holbæk. Er du interesseret, så tjek det omfattende program, eller kontakt teatret med spørgsmål.

Holbæk Teater har adresse i centrum af Holbæk, på Vimmelskaftet nr. 27. Mail er info@het.dk og telefon er 59 43 17 77 Vel mødt! "

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
59 43 17 77