Hotel Hammersø

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

I den nordlige del af Bornholm er Hotel Hammersø placeret i grønne naturområder blot en lille gåtur fra Sandvig Strand og med udsigt til Hammersø. Hotellet er særligt velegnet til dig, der holder af at være nær grønne områder og derudover sætter pris på bekvemme forhold.

Hos Hotel Hammersø kan du bestille ferie i vores lejligheder eller sommerhuse eller lade dig indlogere på hotellet. Her har du mulighed for at nyde sommeren på vores solterrasse med swimmingpool og vores flotte restaurant, hvor der serveres stor morgenmad og lækre middagsretter.

Hotellet falder i ét med den storslåede natur, man forbinder med Bornholm, og vi kan tilbyde en dejlig tur for naturentusiaster, der holder af bådture eller lange vandreture i Bornholms klitlandskab.

Hotel Hammersø har været en del af familien Kjær siden 1942 og i dag er 3. generation en del af driften på familiehotellet, der er beliggende i Allinge. Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller vil du gerne booke et værelse eller lejlighed, er du velkommen til at ringe til os på 56 48 03 64 eller sende en mail til kjaer@hotel-hammersoe.dk.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
56480364