Ibfelt+ Tandklinik Gentofte

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Ibfelt+ er en moderne tandlægeklinik, beliggende i det centrale Gentofte på Baunegårdsvej 1. I vores klinik er det vigtigste for os at yde tandbehandlinger af højeste kvalitet, så vi kan bevare tandsundheden hos dig som patient. Det allervigtigste for os er, at vi kan yde behandlinger, der er moderne og derfor deltager vi på uddannelsesforløb, og har kun det bedste udstyr i vores klinik.

Inden et behandlingsforløb påbegyndes gør vi alt for at være godt sat ind i i din tandsundhed. Vi sørger derudover for at lave en behandlingsplan der er i tråd med de ønsker og behov, vores enkelte patienter har. At rådgive hver enkelt patient er noget vi prioriterer i dagligdagen, her gør vi en dyd ud af at vejlede dig, så dine tænder får den bedste pleje.

Det er vores overbevisning, at en forebyggende indsats er det vigtigste til at sikre sunde og raske tænder. Vi deler derfor altid gerne ud af vores anbefalinger til en god tandpleje derhjemme, og du er mere end velkommen til at kontakte klinikken, hvis du vil vide mere om hvordan du bedst bevare din tandsundhed. Du er velkommen til at ringe til os på 39 65 21 04 eller skrive en e-mail til os info@ibfeltplus.dk.

Ibfelt+ Tandklinik Gentofte
Baunegårdsvej 1
2820 Gentofte
39 65 21 04

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
39652104