Illuhair

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Hårtab er oftest en uvelkommen og pinefuld oplevelse. Der knytter sig meget identitet til håret, og derfor kan det føles som at miste sig selv, når man mister sit hår.

Er du ked af tyndt hår, høje tindinger, måne eller skaldethed? Så er det her Illuhair kommer ind i billedet. Illuhair er en dansk virksomhed, der tilbyder behandling af hårtab til mænd og kvinder.

Vi tager afstand til de mange uprofessionelle ydbydere, der lover guld og grønne skove, og vi har derfor startet Illuhair med den vision at skabe et ærligt, gennemsigtigt og professionelt alternativ.

Illuhair arbejder med den såkaldte SMP behandling, der står for Scalp Micropigmentation. Dette er en moderne, højteknologisk hovedbunds-pigmenteringsproces. der derved giver indtrykket af et fuldt sæt hår. Du får ikke langt hår, men det der kan sammenlignes med en barberet hovedbund.

SMP-behandling henvender sig til folk med måne og folk der har tabet håret af genetiske årsager eller pga. sygdom. Vores behandling gør det også muligt at fjerne fokus fra skæmmende arvæv og at rette op på mislykkede SMP-behandlinger.

Ønsker du hårtabsbehandling i Århus eller Kolding? Illuhair tilbyder alternativ hårtransplantation i Århus. Vi holder til på Bramdrupskovvej 20A, 6000 Kolding og Grenåvej 117, 8240 Risskov. For at bestille tid til en vejledende konsultation, kan du kontakte os på telefon 28 26 00 83 eller mail info@illuhair.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med at få noget af dit hår igen.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
28260083