J. H. Totalentreprise ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Har du brug for hjælp fra et autoriseret entreprisefirma, der varetager opgaver i og omkring København? Så er JH Totalentreprise det oplagte valg.

Vi er et firma, der yder kvalitetsbevidst service indenfor bl.a. sanitet, gas og vand. Vores ansatte sætter en ære i at udtænke miljøbevidste løsninger, der i lige høj grad opfylder kundens og de sikkerhedsmæssige krav.

Vi bestræber os på at levere prisvenlig, men stadig professionel service, til private kunder og erhverv. Kendetegnende for vores arbejde er god kvalitet og en grundig dialog, og samtlige af vores medarbejdere har en autorisering fra Sikkerhedsstyrelsen, hvilket sikrer dig lovligt udført arbejde, der holder i mange år.

JH Totalentreprise har kompetencerne til at udføre stort set alle opgaver lige fra etablering af gulvvarme energirådgivning.

JH Totalentreprise holder til i Rødovre, nærmere bestemt Nyholm Alle 48, men du kan til hver en tid tage kontakte til os på vores mail info@jhtotalentreprise.dk eller på vores telefonnummer 70 70 18 22 Vi ser frem til at hjælpe dig.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
7070 1822