J2O ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

J2O er en professionel rengøringsvirksomhed, der udbyder en lang række af opgaver indenfor rengøring af erhverv på hele Sjælland. J2Os dygtige ansatte har mange års erfaring indenfor deres fag, hvilket sikrer dig en god og kompetent service i forhold til din rengøringsopgave.

Vores ydelser tæller blandt andet ejendomsservice og butiksrengøring, men finder du ikke lige din problemstilling på vores hjemmeside, gør vi alt hvad der står i vores magt for at finde en løsning på dette.

J2O arbejder hårdt på at kunne tilbyde erhvervsrengøring, hvor kvalitet og god pris ikke udelukker hinanden. Vi vil være din virksomheds foretrukne rengøringsfirma, når dine lokaler trænger til ordentlig omgang,og dette arbejde vi på at opnå ved at sætte fokus på god kommunikation mellem kunde og rengøringsfirma, at overholde alle aftalte betingdelser og leveringsfrister samt at garantere et pletfrit og lækkert resultat.

J2O lever af tilfredse kunder, og vi ser frem til at vise dig hvor dejligt det kan være at træde ind i en ren og pæn ejendom. Du finder os på Berners Vænge 24, 2650 Hvidovre, men ønsker du at høre mere, bedes du venligst kontakte os på 28 69 39 14. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan tage os af netop din rengøringsopgave.

J2O ApS
Berners Vænge 24 1 th
2650 Hvidovre
2868 3914

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
2868 3914