Keynotepictures

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Fotograf Sune Tølløse står bag Keynote Pictures. Han har en bred erfaring som fotograf blandt andet inden for erhverv, foredrag, politik og privatportrætter, kan Keynote Pictures påtage sig enhver opgave med omhu og engagement. Sune opererer ofte ude i marken og fotograferer on location, hvor han lader sig inspirere af de forskellige omgivelser han møder.

For Sune Tølløse er det vigtigste i sit arbejde at indfange mennesket, der er i centrum og stemningen, der findes i omgivelserne. Det er ikke altid nemt at indfange personlighed og kropssprog på et fotografi, som det opleves i øjeblikket - men det er en udfordring Keynote Pictures altid er klar til at tage.

Deres speciale er inden for fotografering af oplægsholdere, der kræver at fotografen tilpasser sig sine omgivelser hver gang.

Har du brug for en fotograf til dit næste foredrag eller mangler du et professionelt portrætfotografi af dig selv, der på bedste vis indfanger hvem du er, kan du altid kontakte Keynote Pictures. Du kan henvende dig telefonisk på 28 73 92 92 eller skrive en besked via hjemmesiden på www.keynotepictures.dk.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
28739292