KH OneStop A/S

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Knud Hansen A/S er bagmændene bag konceptet OneStop, der dækker over en lang række services og ydelser for vores kunder i transportbranchen. Som en del af vores ydelser for kunder inden for transport og logistik har vi blandt andet mobile værksteder i hele Danmark, hvor vi er tilrådighed med assistance hele døgnet rundt. Her kan vi stå for adskillige ydelser på ét sted. Vi kan blandt andet yde trailerservice, montering af køleanlæg samt Sækko presenninger.

Vi er kvalificerede i service og montering af løsninger inden for lastvognspresenninger og specialafdækninger. Vores erfarne medarbejdere yder assistance med fokus på præcision, så vi altid sikrer vores kunder kvalitetssikre løsninger. Med årene har vi opnået bred viden, og vi kan derfor tilbyde chauffører og vognmænd lastvognspresenninger til ethvert behov, blandt andet til både store og små ladvogne.

Har du spørgsmål til vores service, så kontakt os i dag og hør mere. Vi sikrer dig den bedste service og montering for dig der beskæftiger sig med transport og logistik.

KH OneStop A/S
Hermesvej 13
6330 Padborg
73 30 25 00

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
73 30 25 00