Kun Kant Selskab & Event Aps

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Skal du eller din virksomhed arrangere en privat fest eller et professionelt event, så er et festlokale, det første man skal finde. Det rigtige selskabslokale er en forudsætning for en vellykket begivenhed. Alt efter hvilket arrangement der er tale om, skal lokalet passe til. Hos Kun Kant Selskab og Event er vi eksperter i selskabs- og eventplanlægning.

Kun Kant Selskab og Event tilbyder udleje af selskabslokaler på Sjælland, bl.a. på Vesterbro og i Farum. Alle begivender vi står for, tilpasses til den enkelte kundes ønsker og behov. Udover selskabslokaler tilbyder vi også catering. Dette er dog et valgfrit tilbud.

Både i privat- og erhvervssammenhæng kan du bestille vores lokaler. Skal du/I holde julefrokost eller reception, findes der et lokale til det.

Når du booker et festlokale hos os, slipper du for gæster i hele huset, hvilket for mange kan giver en følelse af ro i sindet. Lægger du dit event i vores hænder, lover vi at sørge for en hyggelig og stemningsfuld aften.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon 20 78 18 48 eller over mail på kun.kant.1999@gmail.com. Vi holder til på Magnolievangen 92, 3450 Allerød, men har kunder fra hele Danmark. Vi glæder os til at få lov til at være behjælpelige ved dit næste event.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
20 78 18 48