Lindevang Dyreklinik

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Lindevang Dyreklinik er en dyrlæge med beliggenhed i hjertet af Frederiksberg i København, der tilbyder langt de fleste behandlinger. I klinikken ønsker alle medarbejdere at gøre en forskel for såvel kæledyr som dyreejere ved at tilbyde en omsorgsfuld behandling i trygge rammer. Medarbejderne vil gerne sørge for, at alle kæledyr modtager en tryg og professionel behandling, der sikrer kæledyret et langt og sundt liv.

Søger du en dyrlæge nær Valby eller Østerbro er Lindevang Dyreklinik på Frederiksberg et trygt valg. Klinikken er beliggende på Peter Bangs Vej på Frederiksberg hvor der er rig mulighed for at finde offentligt transport lige til klinikkens hoveddør.

Har dit kæledyr behov for hjælp i weekend eller på helligdage er dette altid muligt, fordi klinikken har døgnvagt. Du kan også få en dyrlæge på hjemmebesøg, hvis dit kæledyr ikke er frisk nok til at komme ind på klinikken.

Du er altid velkommen til at kontakte Lindevang Dyreklinik, hvis du leder efter en dyrlæge i dit nærområde eller ved spørgsmål om dit kæledyrs ve og vel. De kan kontaktes telefonisk på 36 31 31 37 eller sende en mail til info@lindevangdyreklinik.dk.

Lindevang Dyreklinik
Peter Bangs Vej 40
2000 Frederiksberg
36 31 31 37

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
36313137