Livsbanen

Hjemmeside kategori:
Beskrivelse:

Vil du have en særlig dag i fællesskab med dine ansatte eller venner, samtidig med at I støtter en god sag? Livsbanen er en folkeoplysende forening, der tilbyder aktiviteter som fx teambuilding, inspirerende foredrag og lydstudiesessioner.
Livsbanens ydelser muliggør udførelsen af vores hjerteprojekt, – omkostningsfrie musikaktiviteter for unge med fokus på rap.
Projektet er udtænkt af Jesper Wildmand, et stort navn på den danske hip hop scene, der bl.a. var en af hovedmændene bag det dansktalende rapband MC Einar. Formålet med Livsbanen er, at give udsatte børn og unge chancen for at opleve at lykkedes med noget, hvilket har potentiale til at have en positiv indvirken på andre aspekter af deres liv – at skabe en anderledes og bedre livsbane via rappen.
Ved at tilkøbe vores produkter, fx foredrag, teambuilding til firmaarrangementer eller optagelse i et lydstudie, støtter man vores arbejde for børn og unge i udsatte positioner. Køb fx vores eget koncept, “rimbuilding”, en anderledes og udfordrende omgang teambuilding, hvor I kommer hinanden ved ved hjælp af rytmeøvelser og indspilning af jeres eget rapnummer.

Vi tilbyder også foredraget Ghettoens Stemme, der beskriver hip hoppens historiske rolle som talerør for udsatte. Har i selv erfaring, tilbyder vi derudover leje af studie til rappere.

Skal I til at planlægge et firmaarrangement, så kontakt Livsbanen for at høre mere om vores foredrag, teambuilding eller lydstudiesessioner, der på samme tid støtter vores rapprojekt for børn og unge.

Vi holder til på Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj, og du er velkommen til at skrive til os gennem vores kontaktformular eller smide os en besked på mailen info@livsbanen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hjemmesidens webadresse:
Evt. telefonnummer:
21244888
Disclaimer