love-lingeri.dk

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Love Lingeri er en webshop, hvor du kan kan finde sexet lingeri og diverse legetøj til lagenaktiviteterne. På shoppen finder du altid et bredt udvalg af produkter i høj kvalitet skabt til at bringe nydelse til ham og hende. Fx kan du se et flot udvalg af forskellige wetlook kjoler, der fremhæver enhver kvindes former og figur. Du kan også finde frækt lingeri til din kæreste blandt deres store udvalg af undertøj, der blandt andet tæller hofteholdere, bodystocking og natkjoler. Her kan du finde sexet lingeri til enhver kvinde med enhver smag.

Også inden for sexlegetøj har du og din partner mulighed for at finde inspiration til at pifte sexlivet op. Heriblandt kan du blandt andet finde diverse bondageudstyr, påspændingsdildoer og vibratorer. Alt hvad I end søger, kan I eje via Love Lingeri.

Hos Love Lingeri har de altid fokus på at sælge kvalitetsprodukter og sikre høj kundetilfredshed. Køber du for mere end 500 kroner leveres dit indkøb helt gratis - og altid meget diskret.

Besøg Love Lingeri’s hjemmeside på www.love-lingeri.dk, og se deres flotte udvalg af lingeri til hende og legetøj til jer.

Du er meget velkommen til at kontakte dem, hvis du gerne vil vide mere om deres produkter eller har spørgsmål. Du kan ringe til dem på telefon 29 43 11 51 eller sende en mail til contact@love-lingeri.dk.

Love Lingeri
Raklev høje 66
4400 Kalundborg
29 43 11 51

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
71991815