Men’s Room

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Er professionel hudpleje også for mænd? Selvfølgelig! Hudpleje og selvforkælelse er ikke kun for kvinder. Men’s Room er en hudplejeklinik for mænd, der har eksisteret siden 1989.

I Men’s Rooms lokaler på H.C. Andersens Boulevard 47 tilbyder vi behandlinger henvendt til den moderne mand. Men’s Rooms team af professionelle hudeksperter, har en omfattende specialviden inden for plejen af mænds hud.

Hos os er både indretningen og behandlingerne rettet mod mænd. Vores behandlere assisterer dig i processen med at være den bedst mulige udgave af dig selv, velplejet og sund, dog uden parfume andre “pynteingredienser”.

Vi tager udgangspunkt i sætningen “Hold det simpelt”, og du skal derfor ikke foretage dig andet end at læne dig tilbage og nyde behandlingen. Hos Men’s Room kan du bl.a. få foretaget afstressende ansigtsbehandling, hårfjerning og hånd- og fodpleje.

Alle behandlinger kan gives som gavekort. Vil du gøre noget godt for din mand, kæreste, bror eller søn, så står vi hos Men’s Room klar til at hjælpe. Køb dit gavekort eller bestil tid til en konsultation via kontaktformularen på vores hjemmeside.

Har du brug for mere information om hudpleje til mænd så kontakt Men’s Room i dag på telefon 39 20 55 77 eller mail info@mensroom.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik på H.C Andersens Boulevard 47, st. th., 1553 København.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
39205577