Mer Revision

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Går du og leder efter en kompetent revisor, der taler et sprog, som du som kunde kan relatere til, så du altid kan være 100% sikker på hvad du betaler for? Så står vi hos MerRevision klar til at tilbyde vores ekspertise.
Vi er et familiedrevet revisionsfirma med en lang og stolt historie. Vi har siden 1950’erne bestræbt os på at tilbyde individuelt tilpasset service til vores kunder indenfor bl.a. bogføring, skat og revision.
Vores kundegruppe omfatter alt fra små enkeltmandsfirmaer til større andelsboligforeninger, og vi har erfaring med alt fra reklamebranchen til frisørbranchen, og denne spændvidde har givet os kompetencerne til at arbejde med alle opgaver, du måtte præsentere for os.
Mangler du en hjælpende hånd til at gennemgå din virksomheds årsregnskab, at rette dine skatteoplysninger eller måske rådgivning omkring alt fra budgettering til firmabil? Vi klarer alle opgaver i et klart og gennemsigtigt sprog og til en rimelig pris, hvor vi mener, at alle kan være med.
Som noget særligt tilbyder vi altid vores kunder at komme ind til et gratis indledende møde, hvor vi i fællesskab kan finde frem til hvad der bedst vil gavne netop din virksomhed.
Ønsker du mere information, kan du altid tage fat på os på telefon 46 32 56 32. Telefonen er åben mandag til fredag mellem ni og halv fire. Ellers kan du også altid sende en besked til vores mail, revisor@merrevision.dk, som vi besvarer i vores åbningstider. Vi glæder os til at servicere dig.

Mer Revision
Ledreborg Alle 130
4000, Roskilde
Tlf. 46 32 56 32

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
46 32 56 32