Mercantor ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Er du ejer af en virksomhed, og vil du gerne have fuld kontrol over din økonomi , men stadig have tid til dine egne arbejdsopgaver? Vores virksomhed, Mercantor, specialiserer sig i håndtering af regnskaber for alle virksomheder - store som små.

Vi overtager ansvaret for det økonomiske aspekt af din virksomhed. Vi varetager fx: Bogholderi, lønregnskab og årsopgørelse. Økonomi og budgetter kan virke temmelig uigennemskuelige og af denne grund kan det være gavnende at blive assisteret af en professionel revisor.

Når du vælger Mercantor som samarbejdspartner, er du sikret en økonomiansvarlig, der kommunikerer i et klart og forståeligt sprog. Alle vores ansatte praktiserer deres fag på et yderst højt niveau, hvilket sikrer dig en sikker og kompetent økonomisk løsning. Samtlige løsninger tilpasses den individuelle kundes behov.

Mercantor har adresse på Slotsgade 53, 2. sal, 3400 Hillerød. Du finder let en parkeringsplads til bilen, men du kan også tage bus eller tog. Har du brug for flere oplysninger, kan du altid tage kontakt til os gennem kontaktformularen på vores hjemmeside eller på vores telefonnummer 89 88 43 73. Vi glæder os til at varetage din opgave.

Mercantor ApS
Slotsgade 53, 2. sal
3400 Hillerød
70 28 10 14

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
70 28 10 14