Miljøvenlig erhvervsrengøring

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Merkur Service er et rengøringsfirma på Sjælland og i København som tilbyder en miljøvenlig og kvalitetssikret rengøring. Vores primære kunder er erhverv og det offentlige, men vi har også privatkunder.

Vi bruger dygtige medarbejdere som vi uddanner til at foretage en optimeret og kvalitetssikret rengøring. De lærer også hvordan de skal passe på miljøet, når de gør rent, sådan at der ikke bliver foretaget unødvendige belastning af miljøet i forbindelse med vores rengøring. Derudover bruger vi kun Svanemærket rengøringsmidler, når vi gør rent.
Vi tilbyder som rengøringsfirma til hver af vores kunder deres helt egen og unikke løsning indenfor erhvervsrengøring. Det betyder at alle vores kunder har deres helt egen og unikke sammensatte løsning, der tilpasset præcist til deres behov indenfor rengøring og service.

Vi tror også på at den personlige kunderelation, og derfor efterstræber vi altid at opnå, med tiden, at få opbygget den gode relation med gensidig tillid. Det gør at vi har lange og blive relationer til vores kunder. Det betyder for vores kunder, at de kan holde fokus på deres forretning, fordi de ved at deres rengøring og service fra Merkur Service altid er velfungerende. Ligesom de ved at hvis de henvender sig til Merkur Service vil der altid blive lyttet og handlet på det de siger.

For at sikre kvaliteten af vores rengøring og service, laver vi typisk et månedligt kvalitetstjek, hvor vi tjekker op på om kvaliteten lever til det aftalte. Hvor stor hyppigheden af kvalitetstjekkene skal være, er noget der aftale med den enkelte kunde.

Vi tilbyder vores erhvervsrengøring til både store og små virksomheder, samt diverse opgaver indenfor rengøring til private.

Vi dækker som rengøringsfirma hele København og resten af Sjælland. Vi en afdeling på Østerbro og i Slagelse.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
70605068